Toewijding aan de wetenschap

Pure Encapsulations® hecht zeer veel belang aan wetenschappelijk onderzoek. Door klinische onderzoeksinitiatieven te ondersteunen, samen te werken met vooraanstaande academische onderzoeksinstellingen en technische expertise aan te reiken, leveren we een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang binnen de voedingswetenschappen.

Onze investering in wetenschappelijk onderzoek is niet alleen bedoeld om de veiligheid, efficiëntie en innovatie van onze eigen producten te bevorderen, maar ook om de algemene kennis rond voedingssupplementen naar een hoger niveau te tillen. Deze inspanningen hebben belangrijke resultaten opgeleverd en geleid tot tal van publicaties in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

Pure Values
Pure Giving

Onderzoek

Bij Pure Encapsulations weten we dat onderzoek van essentieel belang is. Daarom hebben we de voorbije jaren meer dan 50 productspecifieke klinische onderzoeken gepubliceerd in toonaangevende vakbladen. Dit benadrukt onze toewijding aan onderzoek en samenwerking met toonaangevende academische instellingen, waaronder Cleveland Clinic Foundation, Université Laval en Brigham, en Women’s Hospital van de Harvard Medical School.

Onze investering in hoogwaardig onderzoek heeft geleid tot belangrijke ontdekkingen in de voedingswetenschappen en resulteert elk jaar in nieuwe peer-reviewed publicaties in wetenschappelijke toptijdschriften.

PUBLICATIES IN WETENSCHAPPELIJKE TOPTIJDSCHRIFTEN Pure Giving

Medische adviesraad

Pure Encapsulations is er trots op dat elke stap van het productieproces wetenschappelijk onderbouwd is. We beschikken over een uitgebreide medische adviesraad opgericht om ons hierbij te helpen.

MAAK KENNIS MET ONZE EXPERTS

SOS Villages