Het pure verschil

Bij Pure Encapsulations® is het onze missie om veilige en doeltreffende producten zonder overbodige toevoegingen te produceren.. Onze uitgebreide lijn wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen bestaat uit 35 unieke producten die gebaseerd zijn op dertig jaar onderzoek, innovatie en ontwikkeling en bestaan uit hoogwaardige, pure ingrediënten.

 

Onze hypoallergene supplementen zijn VRIJ VAN:

Wheat, soy*, dairy*, eggs

Tarwe, Soja*, zuivel*, eieren

Tree nuts & peanuts

Boom noten en pinda’s

Gluten

Tarwe en gluten

Artificial colors, flavors & sweeteners

Kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en zoetstoffen

Coatings & shellacs

Coatings

GMOs†

GGO’s

Unnecessary binders, fillers & preservatives

Onnodige bindmiddelen, vulstoffen en bewaarmiddelen

Trans fat & hydrogenated oils

Transvetten en gehydrogeneerde oliën

No Titanium Dioxide

Titaandioxide

Trans fat & hydrogenated oils

Magnesiumstearaat

*tenzij anders aangegeven op het label †Lees ons GGO-beleid..

Wetenschappelijke innovatie

Pure Encapsulations® is een toonaangevende speler binnen de voedingswetenschappen met een langdurige toewijding aan wetenschappelijke innovatie.

Van het ondersteunen van belangrijke onderzoeksinitiatieven en het samenwerken met vooraanstaande academische onderzoeksinstellingen tot het aanleveren van studieproducten, passende placebo's en technische expertise: we leveren een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang van de voedingswetenschap.

Onze investering in klinisch onderzoek is niet alleen bedoeld om productveiligheid, werkzaamheid en innovatie te bevorderen, maar ook om de status van de voedingswetenschappen in het algemeen te verbeteren. Onze inspanningen hebben belangrijke wetenschappelijke inzichten opgeleverd en geresulteerd in talrijke publicaties in wetenschappelijke tijdschriften.