Het pure verschil

Bij Pure Encapsulations® is het onze missie om veilige en doeltreffende producten zonder overbodige toevoegingen te produceren. Onze uitgebreide lijn wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen bestaat uit 35 unieke producten die gebaseerd zijn op dertig jaar onderzoek, innovatie en ontwikkeling en bestaan uit hoogwaardige, pure ingrediënten.

Pure Encapsulations pure difference

Kwaliteitsbelofte

We brengen onze producten pas op de markt wanneer ze aan de strengste kwaliteitscriteria voldoen. We garanderen de integriteit van elk product door alleen gebruik te maken van de allerbeste wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten en door de werkzaamheid en zuiverheid van onze grondstoffen en eindproducten uitgebreid te laten testen door gecertificeerde laboratoria. Enkel het beste van het beste komt uiteindelijk in de apotheek terecht.

Meer informatie over de ingrediënten en de etikettering van onze producten vind je hier: Veelgestelde vragen.

HET PURE KWALITEITSPROCES

 
Pure Encapsulations texture

Onze hypoallergene supplementen zijn VRIJ VAN:

Onnodige additieven

GGO’s†

Magnesiumstearaat

Titaandioxide

Rivestimento & gommalacca

Kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en zoetstoffen

Onnodige bindmiddelen, vulstoffen en bewaarmiddelen

Transvetten en gehydrogeneerde oliën

Veel voorkomende allergenen

Gluten

Zuivel*

Boom noten en pinda’s

Tarwe

Eieren

Soja*

*Tenzij anders aangegeven op het label †Lees ons GGO-beleid.

Toewijding aan de wetenschap

Pure Encapsulations® hecht zeer veel belang aan wetenschappelijk onderzoek. Door klinische onderzoeksinitiatieven te ondersteunen, samen te werken met vooraanstaande academische onderzoeksinstellingen en technische expertise aan te reiken, leveren we een belangrijke bijdrage aan de vooruitgang binnen de voedingswetenschappen.

Onze investering in wetenschappelijk onderzoek is niet alleen bedoeld om de veiligheid, efficiëntie en innovatie van onze eigen producten te bevorderen, maar ook om de olagemen kennis rond voedingssupplementen naar een hoger niveau te tillen. Deze inspanningen hebben belangrijke resultaten opgeleverd en geleid tot tal van publicaties in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

Overzicht

Pure Encapsulations Pure Science
Pure Encapsulations Connections

Sociale verantwoordelijkheid

Bij Pure Encapsulations willen we niet alleen iets goeds maken, maar ook iets goeds doen. Daarom zijn we er trots op dat we non-profitorganisaties ondersteunen die zich inzetten voor het welzijn en de gezondheid van de wereldbevolking.

PURE WAARDEN

Duurzaamheid

Pure Encapsulations® werd opgericht met een plan om het welzijn van anderen te verbeteren. Deze oprechte toewijding verspreidt zich nu wereldwijd als onderdeel van onze nooit aflatende inzet voor een duurzamere toekomst; zo blijven we tal van organisaties steunen die het voortouw nemen op weg naar een groenere toekomst.

INITIATIEVEN VOOR EEN GEZONDERE PLANEET

serie di vasi con piante