Sociale verantwoordelijkheid

Bij Pure Encapsulations® willen we niet alleen iets goed maken, maar ook iets goed doen. Zo hechten we zeer veel belang aan duurzaamheid en steunen we ook enkele fantastische organisaties die aansluiten bij ons streven naar een betere levenskwaliteit voor mensen over de hele wereld.

Pure Values
SOS Villages

SOS Kinderdorpen

We hebben de eer om SOS Kinderdorpen te steunen, 's werelds grootste non-profitorganisatie die weeskinderen en andere kwetsbare kinderen beschermt en steunt. Al ruim zeventig jaar zet SOS Kinderdorpen zich ervoor in om families te versterken en te creëren voor kinderen in nood en mee te bouwen aan de zelfredzaamheid van deze kinderen. Bij SOS Kinderdorpen bieden we kinderen die zonder ouders opgroeien een liefdevolle en stabiele thuis waar ze worden opgenomen in een familie, gesteund worden door hun SOS-moeder en toegang krijgen tot belangrijke voorzieningen, zoals hoogwaardig onderwijs, gezondheidszorg en zorg en zo de kans op een toekomst geven.

Pure Encapsulations is een betrokken partner van SOS Kinderdorpen. We hebben geld ingezameld voor de bouw van twee SOS-huizen in Pachacamac (Peru), waar nu acht kinderen wonen. We zamelen bovendien geld in om te zorgen dat het dorp de beste zorg kan blijven bieden en nog een gezinshuis kan bouwen, zodat nog meer kinderen kunnen worden opgevangen. We zijn ook trotse sponsor van een meisje en een jongen voor wie we voeding, kleding, schoolbenodigdheden en medische zorg betalen.

Ontdek meer op: www.sos-childrensvillages.org.

Global Medical

Global Medical

Pure Encapsulations is een trotse sponsor van Global Medical, de eerste medische non-profitorganisatie die zorg verleent aan vluchtelingen, slachtoffers van rampen en armen en tevens onderzoek doet naar de onderliggende oorzaken van radicalisering, geweld en post-traumatische stress-stoornis (PTSS) om te proberen de cyclus van armoede en geweld te doorbreken. Mensen die worden geholpen door Global Medical ontvangen een gepersonaliseerd steunpakket met onder andere producten van Pure Encapsulations.

Ontdek meer op: gmedical.org.

A Healthy Future

Duurzaamheid

Onze gezondheid staat of valt met de gezondheid van onze planeet. Bij Pure Encapsulations zetten we ons maximaal in om onze ecologische voetafdruk voortdurend verder te verkleinen, bijvoorbeeld door af te stappen van niet-recycleerbaar plastic en de plastic wikkels rond onze flesjes aan te passen. Hierdoor hebben we alleen dit jaar al NEGEN ton minder plastic gebruikt.

ONDERNEMEN IN DE ZORGSECTOR