Ondernemen in de zorgsector

Pure Encapsulations® weet dat de gezondheid van de mens sterk gelinkt is aan de gezondheid van de planeet. Daarom zijn we ervan overtuigd dat zorgen voor mensen ook zorgen voor hun omgeving inhoudt.

Pure Encapsulations® gelooft dat ondernemen in de zorgsector betekent dat we onze ingrediënten op verantwoorde manier moeten aankopen, onze verpakkingen moeten stroomlijnen en onze voetafdruk moeten verkleinen. Dit betekent dat we niet alleen onze verantwoordelijk opnemen, maar ook moedig zijn en onze sector sturen door onze waarden en doelstellingen in daden om te zetten. En het betekent dat we een belangrijke rol spelen door te investeren in de innovatie die nodig is om een duurzamere toekomst te verwezenlijken.

pegi

Pure Encapsulations® geeft om alles wat onze sector betreft. Van de klanten die we bedienen tot de partners waarmee we samenwerken en de plaatsen en gemeenschappen waar we actief zijn, we proberen altijd de steun en aanmoediging te bieden die ze nodig hebben om zich goed te voelen.

Beschermen en behoeden

Pure Encapsulations® streeft ernaar onze positieve impact te vergroten door middel van acties zoals het beperken van onze negatieve impact, bijvoorbeeld door de uitstoot van broeikasgassen (BKG).

20% minder uitstoot van broeikasgassen (BKG) tegen 2025.

In 2022 hebben we berekend dat we jaarlijks al meer dan 9 ton plastic hebben bespaard door onze flessenkrimpers te verwijderen, en dat is nog maar het begin. We zijn vastbesloten om de mens en de planeet boven het product te plaatsen.

We streven ernaar om tegen 2025 te werken met volledig recycleerbare verpakkingen en ons gebruik van nieuw plastic met 1/3 te beperken, zodat we voeding kunnen leveren zonder afval.

Onze duurzaamheidsdoelstellingen

Tree nuts & peanuts

Volledig recycleerbare verpakkingen tegen 2025

Tree nuts & peanuts

Tot 20% minder uitstoot van BKG tegen 2025

Tree nuts & peanuts

1/3 minder gebruik van nieuwe plastic verpakkingen tegen 2025