Balance your diet, balance your health Balance your diet, balance your health

Anne Zagré & Cynthia Bolingo

Pure Encapsulations is zeer verheugd om de samenwerking met Anne Zagré en Cynthia Bolingo aan te kondigen. Na een zeer uitgebreide analyse van onze producten - uitgevoerd door de omkadering van beide atletes - waren de spurtsters overtuigd van de kwaliteit waar Pure Encapsulations voor staat en hebben zij beslist om de producten toe te voegen aan hun voedings(supplementen)schema.

Anne Zagré

Anne Zagré, Pure Encapsulations

Anne Zagré (Ukkel, 13 maart 1990) is een Belgische atlete, die vooral bekend is omwille van haar vele successen  in de korte sprint- en hordenummers. Ze werd liefst 5 keer Belgisch kampioene op de 100 meter hordelopen en in 2009 werd ze zelfs Europees jeugdkampioene. Het was ook op dit nummer dat Anne reeds tweemaal deelnam aan de Olympische Spelen (2012 en 2016). Daarnaast werd ze driemaal Belgisch kampioen op de 100 meter spurt en behaalde ze een zilveren medaille in het Belgisch kampioenschap verspringen en hink-stap-springen.

Anne moest het indoorseizoen noodgedwongen aan zich laten voorbijgaan wegens een knieblessure. Na een revalidatieperiode is ze klaar om zich alsnog te plaatsen voor het EK dat deze zomer plaatsvindt in Berlijn.

Cynthia Bolingo

Cynthia Bolingo

Cynthia Bolingo Mbongo (Ukkel, 12 januari 1993) is  gespecialiseerd in de sprintnummers. Zij werd Belgisch kampioene op zowel de 100, 200 als 400 meter en nam één keer deel aan de Olympische Spelen (2016). Cynthia maakt tevens deel uit van de Belgische 4x400m-ploeg, beter bekend als de 'Belgian Cheetahs'. Zij verbeterden onlangs het 38(!) jaar oude nationaal record op deze discipline en zijn hierdoor reeds zeker van deelname aan het EK in Berlijn.

We zijn ervan overtuigd dat zowel Anne als Cynthia volledig passen bij de identiteit die Pure Encapsulations wil uitstralen. Niet alleen qua prestaties, maar zeker ook qua persoonlijkheid : "Puur en no-nonsense." We kijken dan ook enorm uit naar deze samenwerking en zullen de prestaties van beide atletes uiteraard van dichtbij volgen. 

Wil je zelf ook op de hoogte blijven van de prestaties van Anne en Cynthia? Neem dan regelmatig een kijkje op onze blog, op Facebook  en Instagram!